Βρες ένα συστατικό με βάση το όνομα, τις εναλλακτικές ονομασίες ή τον αριθμό CAS και δες συγκεντρωμένα τα στοιχεία της καταχώρισής του.
Το ευρετήριο ενημερώνεται καθώς προστίθενται ή αναθεωρούνται στοιχεία. Γι' αυτό, ορισμένες καταχωρίσεις είναι πληρέστερες από άλλες.
Ανάλογα με τα διαθέσιμα δεδομένα, κάθε καταχώριση μπορεί να περιλαμβάνει αναφερόμενες φυσικές πηγές, στοιχεία IFRA, συνδεδεμένες πηγές και προϊόντα YUMA που έχουν συνδεθεί με το συστατικό.
Το ευρετήριο καλύπτει συστατικά από τον ευρύτερο κλάδο της αρωματοποιίας και των καλλυντικών. Η παρουσία μιας καταχώρισης δεν σημαίνει ότι το συστατικό χρησιμοποιείται σε προϊόν YUMA. Όταν ένα συστατικό έχει συνδεθεί με συγκεκριμένα προϊόντα YUMA, αυτά εμφανίζονται στην καταχώρισή του. Για πληροφορίες που αφορούν κάθε προϊόν, δες τη σελίδα του.
Προσδίδει γλυκές νότες βανίλιας, εμπλουτισμένες με αρωματικές αποχρώσεις ξύλου και ρητίνης για βάθος και πολυπλοκότητα.
Άλλες ονομασίες: Peru balsam oil Salvador • Balsam oil, Peru • Myroxylon pereirae (Balsam Peru) oil • Peru balsam essential oil • Peru balsam oil • Balsam oil peru • Balsam peru oil • Balsams, Peru • Volatile oil obtained from peru balsam tree, myroxylon pereirae, leguminosae • Myroxylon balsamum (L.) Harms var. pereirae (Royle) Harms • Balsam peru oil FCC • Myroxylon pereirae oil • Myroxylon pereirae klotzsch oil • Peru balsam ess. oil (for fragrance) • Oil of Peru • Balsam peru oil (myroxylon pereirae klotzsch) • Peru balsam alva essence • Peru balsam oil extra
Προσδίδει βάθος με ξυλώδεις νότες, πικάντικα στοιχεία αποξηραμένων βοτάνων και καμφορώδεις αποχρώσεις.
Άλλες ονομασίες: Laural leaf (sweet bay) oil • Sweet bay oil • Laurus nobilis L. • Laurel leaf oil • Volatile oil obtained from the fruit of the laurel, laurus nobilis l., lauraceae • Laurel (laurus nobilis) oil • Laurel leaf oil (Laurus nobilis L.) • Laurel oil • Lauraceae • Laurel berry oil • Laurel leaf oil Maroc • Laurel leaf oil, European • Laurus nobilis extract • Bay laurel berry oil • Laurus nobilis leaf oil • Sweet bay berry oil • Laurus nobilis oil