Λίστα Συστατικών Αρωματοποιίας & Καλλυντικών
Ως λάτρεις του μαγευτικού κόσμου της αρωματοποιίας και των καλλυντικών, με χαρά σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής προσπάθειας: τη συγκέντρωση και οργάνωση της πλειονότητας των συστατικών που αποτελούν την καρδιά των δημιουργιών σε αυτούς τους κλάδους.
Αναγνωρίζουμε ότι ο τομέας αυτός είναι δυναμικός και συνεχώς εξελισσόμενος, και γι' αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή ανανέωση και τον εμπλουτισμό της συλλογής.
Η παρούσα συλλογή, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο σημείο αναφοράς για κάθε ενδιαφερόμενο στα συστατικά της αρωματοποιΐας και των καλλυντικών, προσφέροντάς σας μια πλούσια πηγή πληροφοριών.
0-9
Ο παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει το σύνολο των συστατικών που απαντώνται στον κλάδο της αρωματοποιίας και των καλλυντικών, ανεξαρτήτως της τρέχουσας χρήσης τους στα προϊόντα YUMA. Για εξειδικευμένες πληροφορίες αναφορικά με τη σύνθεση του κάθε προϊόντος, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε την αντίστοιχη σελίδα του.
Προσδίδει νότες πράσινων φύλλων ντομάτας και αποχρώσεις galbanum, με αίσθηση φρεσκάδας και φυτικών στοιχείων.
Επίσης γνωστό και ως: 2-methoxy-3-(1-methylethyl)pyrazine • Bean pyrazine
CAS Αριθμός: 25773-40-4
Πληρότητα πληροφοριών: 60%
Προσδίδει ζεστό άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο με πικάντικες νότες μπαχαρικών, εμπλουτίζοντας τη σύνθεση του αρώματος.
Επίσης γνωστό και ως: 4-Propylguaicol • 4-hydroxy-3-methoxypropyl benzene • Ortho-5-propylhydroxyanisole • Dihydro eugenol • 4-Propyl-ortho-methoxyphenol • 5-Propyl-ortho-hydroxyanisole • Phenol, 2-methoxy-4-propyl- • 4-propyl guaiacol • Guaiacyl propane • Cerulignol • (4-hydroxy-3-methoxyphenyl) propane • 2-methoxy-4-propylphenol • Guaiacylpropane • 4- propyl-2-methoxyphenol • Dihydroeugenol • Ortho-4-propylmethoxyphenol • Coerulignol • 4-propylguaiacol • Para-propyl guaiacol • 5-propyl ortho-hydroxyanisole
CAS Αριθμός: 2785-87-7
Πληρότητα πληροφοριών: 90%
Προϊόντα YUMA με το συστατικό:
Επίσης γνωστό και ως: Methyl-2-pentenoic acid • Vertofraise® • Strawberiff®
CAS Αριθμός: 3142-72-1
Πληρότητα πληροφοριών: 35%