Vitamin E
- Αριθμός CAS
- 54-28-4
- Κατάσταση προτύπου IFRA
- Δεν έχει καταχωριστεί
- Προϊόντα
- 1
Τελευταία ενημέρωση · 25-05-2026Πληρότητα καταχώρισης45%
Οι πληροφορίες εδώ περιγράφουν το συστατικό γενικά. Οι πιθανές πηγές του μπορεί να διαφέρουν και δεν δείχνουν απαραίτητα ποια προέλευση ή μορφή χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο προϊόν YUMA. Για πληροφορίες που αφορούν ένα προϊόν, δες τη σελίδα του.
Περιγραφή
Η Tocopherol, ευρέως γνωστή ως Βιταμίνη Ε, είναι το κύριο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό στο δέρμα μας. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να βλάψουν το κολλαγόνο, διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή. Επειδή είναι λιποδιαλυτή, απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Η Tocopherol προσφέρει σημαντική φωτοπροστασία, ειδικά από τις ακτίνες UVB, μειώνοντας τη βλάβη που προκαλείται από τον ήλιο. Σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C, η δράση της ενισχύεται, προσφέροντας ευρέως φάσματος προστασία και διπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητά τους. Είναι ένα ευεργετικό συστατικό για την υγεία και την προστασία του δέρματος.
Αναφερόμενες φυσικές πηγές
λαχανικάέλαιασπόροιξηροί καρποίκαλαμπόκισόγιααλεύρι ολικής άλεσηςμαργαρίνηκρέαταγαλακτοκομικά προϊόντα
Πρόσθετες πληροφορίες
- Κύριο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό στο δέρμα μας, προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες και διατηρώντας την υγεία της επιδερμίδας.
- Προσφέρει σημαντική φωτοπροστασία έναντι των ακτίνων UVB, μειώνοντας τις βλάβες από τον ήλιο και προστατεύοντας τα κύτταρα.
- Σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C, δρα συνεργατικά παρέχοντας ενισχυμένη φωτοπροστασία και διπλάσια αποτελεσματικότητα.
- Διαθέτει μαλακτικές ιδιότητες, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας και της απαλότητας του δέρματος.
- Ενσωματώνεται εύκολα σε καλλυντικές συνθέσεις, είναι σταθερή και σχετικά οικονομική, γι' αυτό και χρησιμοποιείται συχνά.
Αριθμός CAS
54-28-416698-35-410191-41-0119-13-11406-18-41406-66-22074-53-559-02-97616-22-0
Συνδεδεμένα προϊόντα YUMA
Κατάσταση προτύπου IFRA
Τα Πρότυπα IFRA αποτελούν σύστημα αυτορρύθμισης του κλάδου. Μπορούν να απαγορεύουν ή να περιορίζουν τη χρήση συγκεκριμένων αρωματικών συστατικών ή να ορίζουν προδιαγραφές, ανάλογα με την τελική χρήση. Η ένδειξη παρακάτω αποτυπώνει τα δεδομένα IFRA που έχουν καταχωριστεί για αυτό το συστατικό. Δεν αποτελεί πιστοποίηση προϊόντος και δεν αντικαθιστά τις εφαρμοστέες νομικές απαιτήσεις ή την αξιολόγηση του τελικού προϊόντος.
Δεν έχει καταχωριστεί
