Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 50€ με Boxnow

Allyl Hexanoate

Ανάλυση Συστατικού

Περιγραφή συστατικού

Το Allyl hexanoate είναι μια αρωματική ένωση που χαρακτηρίζεται από ένα γοητευτικό άρωμα ανανά και τροπικών φρούτων, το οποίο εξελίσσεται όμορφα σε ζεστό άρωμα κονιάκ και ρούμι. Αν και το Allyl hexanoate απαντάται φυσικά σε μανιτάρια, ανανάδες και πατάτες σε ποικίλες συγκεντρώσεις, οι αρωματοποιοί συχνά προτιμούν την εργαστηριακή παραγωγή του. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων και μπορεί να αξιοποιεί ανανεώσιμες πηγές πρώτων υλών, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα στην παραγωγή αρωμάτων και καλλυντικών.

Φυσική προέλευση

ΑνανάςΜανιτάριαΠατάτα

Το ήξερες ότι

  • Η συγκέντρωση του Allyl hexanoate διαφέρει σημαντικά στις φυσικές πηγές του, με έναν ανανά να μπορεί να περιέχει τόσο άρωμα όσο δέκα πατάτες!
  • Η εργαστηριακή παραγωγή του Allyl hexanoate μπορεί να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως και 65% σε σύγκριση με την φυσική εξαγωγή, απαιτώντας λιγότερους πόρους.
  • Οι αρωματοποιοί συχνά συνδυάζουν το Allyl hexanoate με νότες εσπεριδοειδών ή λουλουδιών για πολύπλοκα αρώματα που εξελίσσονται στο δέρμα, προσφέροντας μια εμπειρία που διαρκεί.

CAS Αριθμός

123-68-2

Επίσης γνωστό και ως

Prop-2-enyl caproateAllyl Hexanoate2-Propenyl hexanoateProp-2-en-1-yl hexanoateProp-2-enyl hexanoateAllyl caproateHexanoic acid, allyl ester2-propenyl hexanoateHexanoic acid, 2-propenyl ester2-propenyl caproateAllyl capronateProp-2-en-1-yl caproate

Προϊόντα YUMA με το συστατικό

IFRA

Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.

Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.

Χωρίς περιορισμό

Κανονισμός & Ασφάλεια

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο για Συστατικά Αρωμάτων (RIFM) βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης ασφαλείας για το allyl hexanoate. Μόλις ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ειδικών για την Ασφάλεια Αρωμάτων και θα δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό μετά από αξιολόγηση από ομότιμους επιστήμονες.