Allyl Hexanoate
Ανάλυση Συστατικού
Τελευταία ενημέρωση: 30-05-2025
Πληρότητα πληροφοριών: 75%
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά ενδέχεται να προέρχονται από πηγές ζωικής προέλευσης (αναφέρονται μόνο για λόγους πληροφόρησης), η εταιρεία μας δεσμεύεται στη χρήση αποκλειστικά VEGAN 🌿 εναλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας.
Περιγραφή συστατικού
Το Allyl hexanoate είναι μια αρωματική ένωση που χαρακτηρίζεται από ένα γοητευτικό άρωμα ανανά και τροπικών φρούτων, το οποίο εξελίσσεται όμορφα σε ζεστό άρωμα κονιάκ και ρούμι. Αν και το Allyl hexanoate απαντάται φυσικά σε μανιτάρια, ανανάδες και πατάτες σε ποικίλες συγκεντρώσεις, οι αρωματοποιοί συχνά προτιμούν την εργαστηριακή παραγωγή του. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα, συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων και μπορεί να αξιοποιεί ανανεώσιμες πηγές πρώτων υλών, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα στην παραγωγή αρωμάτων και καλλυντικών.
Φυσική προέλευση
Το ήξερες ότι
- Η συγκέντρωση του Allyl hexanoate διαφέρει σημαντικά στις φυσικές πηγές του, με έναν ανανά να μπορεί να περιέχει τόσο άρωμα όσο δέκα πατάτες!
- Η εργαστηριακή παραγωγή του Allyl hexanoate μπορεί να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως και 65% σε σύγκριση με την φυσική εξαγωγή, απαιτώντας λιγότερους πόρους.
- Οι αρωματοποιοί συχνά συνδυάζουν το Allyl hexanoate με νότες εσπεριδοειδών ή λουλουδιών για πολύπλοκα αρώματα που εξελίσσονται στο δέρμα, προσφέροντας μια εμπειρία που διαρκεί.
CAS Αριθμός
Επίσης γνωστό και ως
Προϊόντα YUMA με το συστατικό
IFRA
Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.
Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.
Κανονισμός & Ασφάλεια
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο για Συστατικά Αρωμάτων (RIFM) βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης ασφαλείας για το allyl hexanoate. Μόλις ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ειδικών για την Ασφάλεια Αρωμάτων και θα δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό μετά από αξιολόγηση από ομότιμους επιστήμονες.