Glycasol
Ανάλυση Συστατικού
Τελευταία ενημέρωση: 18-03-2025
Πληρότητα πληροφοριών: 60%
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά ενδέχεται να προέρχονται από πηγές ζωικής προέλευσης (αναφέρονται μόνο για λόγους πληροφόρησης), η εταιρεία μας δεσμεύεται στη χρήση αποκλειστικά VEGAN 🌿 εναλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας.
Περιγραφή συστατικού
Το Glycasol είναι ένα καινοτόμο συστατικό για προϊόντα αρωματισμού χώρου που προσφέρει εξαιρετική απόδοση στη διατήρηση των αρωμάτων. Με χαμηλό ρυθμό εξάτμισης, επιτρέπει την αργή και σταθερή απελευθέρωση των αρωματικών ενώσεων, παρατείνοντας σημαντικά τη διάρκεια του αρώματος.
Σε συγκριτικές δοκιμές, το Glycasol ξεπέρασε σε απόδοση τις αιθέρες γλυκόλης και τις αλκοόλες στην απελευθέρωση αρώματος. Ως φορέας πολλαπλών αρωματικών συστατικών, επιτρέπει τη διατήρηση σταθερού αρωματικού προφίλ με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε συσκευές αρωματισμού χώρου (συσκευές φυτιλιού, ηλεκτρικές ή συσκευές αεροζόλ).
Παράγεται 100% από γλυκερίνη φυσικής, αναγεννώμενης προέλευσης που λαμβάνεται από φυτικά έλαια χωρίς ΓΤΟ, με το 68% του τελικού προϊόντος να είναι βιογενούς προέλευσης. Είναι ασφαλές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν είναι τοξικό, βιοσυσσωρεύσιμο, μεταλλαξιογόνο ή τοξικό για την αναπαραγωγή, και δεν προκαλεί ερεθισμούς του δέρματος.
Το ήξερες ότι
- Το Glycasol διατηρεί σταθερό αρωματικό προφίλ για περισσότερες ημέρες, ξεπερνώντας σε απόδοση άλλους διαλύτες
- Το 68% της σύνθεσής του προέρχεται από ανανεώσιμες φυτικές πηγές
- Είναι ασφαλές κατά την αποθήκευση, παραγωγή και εφαρμογή λόγω της χαμηλής πίεσης ατμού
- Δεν είναι εύφλεκτο ούτε εκρηκτικό, προσφέροντας πρόσθετη ασφάλεια στην παραγωγή αρωμάτων χώρου
CAS Αριθμός
Επίσης γνωστό και ως
Προϊόντα YUMA με το συστατικό

















IFRA
Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.
Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.