Trihydroxystearin
Ανάλυση Συστατικού
Τελευταία ενημέρωση: 29-05-2025
Πληρότητα πληροφοριών: 45%
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά ενδέχεται να προέρχονται από πηγές ζωικής προέλευσης (αναφέρονται μόνο για λόγους πληροφόρησης), η εταιρεία μας δεσμεύεται στη χρήση αποκλειστικά VEGAN 🌿 εναλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας.
Περιγραφή συστατικού
Το Trihydroxystearin είναι ένα παράγωγο του καστορέλαιου που χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά ως παράγοντας πηκτωματοποίησης ελαίων. Έχει την εξαιρετική ικανότητα να πυκνώνει τόσο φυτικά έλαια όσο και σιλικόνες, βελτιώνοντας την υφή και τη σταθερότητα των προϊόντων. Συμβάλλει στη δημιουργία πλούσιων, κρεμωδών υφών σε κραγιόν, lip balms, κρέμες και λοσιόν, ενώ παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τη σταθερότητα των γαλακτωμάτων. Η χρήση του προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, καθιστώντας το ιδανικό για μια ποικιλία καλλυντικών σκευασμάτων.
Φυσική προέλευση
Το ήξερες ότι
- Προέρχεται από το καστορέλαιο και δρα ως πηκτικός παράγοντας για έλαια και σιλικόνες, βελτιώνοντας την υφή των καλλυντικών.
- Βοηθά στη δημιουργία σταθερών και ευχάριστων υφών σε προϊόντα όπως κραγιόν, κρέμες και balms, χωρίς να κολλάει.
- Είναι ένας ευέλικτος πυκνωτικός παράγοντας, συμβατός με μεγάλη ποικιλία λιπαρών φάσεων σε καλλυντικά σκευάσματα.
CAS Αριθμός
Προϊόντα YUMA με το συστατικό
IFRA
Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.
Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.