Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 50€ με Boxnow

Trihydroxystearin

Ανάλυση Συστατικού

Περιγραφή συστατικού

Το Trihydroxystearin είναι ένα παράγωγο του καστορέλαιου που χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά ως παράγοντας πηκτωματοποίησης ελαίων. Έχει την εξαιρετική ικανότητα να πυκνώνει τόσο φυτικά έλαια όσο και σιλικόνες, βελτιώνοντας την υφή και τη σταθερότητα των προϊόντων. Συμβάλλει στη δημιουργία πλούσιων, κρεμωδών υφών σε κραγιόν, lip balms, κρέμες και λοσιόν, ενώ παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τη σταθερότητα των γαλακτωμάτων. Η χρήση του προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, καθιστώντας το ιδανικό για μια ποικιλία καλλυντικών σκευασμάτων.

Φυσική προέλευση

Καστορέλαιο

Το ήξερες ότι

  • Προέρχεται από το καστορέλαιο και δρα ως πηκτικός παράγοντας για έλαια και σιλικόνες, βελτιώνοντας την υφή των καλλυντικών.
  • Βοηθά στη δημιουργία σταθερών και ευχάριστων υφών σε προϊόντα όπως κραγιόν, κρέμες και balms, χωρίς να κολλάει.
  • Είναι ένας ευέλικτος πυκνωτικός παράγοντας, συμβατός με μεγάλη ποικιλία λιπαρών φάσεων σε καλλυντικά σκευάσματα.

CAS Αριθμός

139-44-6

Προϊόντα YUMA με το συστατικό

IFRA

Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.

Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.

Χωρίς περιορισμό