Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 50€ με Boxnow

Celery seed oil

Ανάλυση Συστατικού

Περιγραφή συστατικού

Το έλαιο σπόρων σέλινου (celery seed oil) λαμβάνεται μέσω σύνθλιψης και απόσταξης με ατμό των μικροσκοπικών σπόρων του φυτού σέλινο. Αυτό το έλαιο έχει μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική διαφόρων πολιτισμών ανά τους αιώνες. Στη σύγχρονη εποχή, οι δημιουργοί αρωμάτων εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό το αιθέριο έλαιο για τις ποικίλες εφαρμογές του, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του σε σαπούνια και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Φυσική προέλευση

Σπόροι Σέλινου

Το ήξερες ότι

  1. Το έλαιο σπόρων σέλινου έχει σημαντική θέση στην Αγιουρβέδα, το παραδοσιακό ιατρικό σύστημα της Ινδίας, όπου χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

  2. Το αρωματικό προφίλ του ελαίου χαρακτηρίζεται από ζεστές, πικάντικες και γήινες νότες, που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό για τη δημιουργία αρωμάτων με βάθος και χαρακτήρα.

  3. Η χημική σύσταση του ελαίου σπόρων σέλινου περιλαμβάνει λιμονένιο και σεδανολίδη, συστατικά που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα και τις ιδιότητές του.

CAS Αριθμός

8015-90-5

Επίσης γνωστό και ως

Essential oil obtained from the seeds of the celery, Apium graveolens L.Apium integrilobum seed oilSium apium seed oilSium graveolens seed oilSeseli graveolens seed oilApium vulgare seed oilSelinum graveolens seed oilCarum graveolens seed oilCeleri graveolens seed oil

Προϊόντα YUMA με το συστατικό

IFRA

Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.

Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.

Χωρίς περιορισμό

Κανονισμός & Ασφάλεια

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο για Συστατικά Αρωμάτων (Research Institute for Fragrance Materials - RIFM) βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης ασφαλείας για το έλαιο σπόρων σέλινου. Μόλις ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ειδικών για την Ασφάλεια των Αρωμάτων και θα δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό μετά από αξιολόγηση από ομότιμους κριτές.