Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 50€ με Boxnow

Allyl Heptanoate

Ανάλυση Συστατικού

Περιγραφή συστατικού

Το Allyl heptanoate χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο άρωμα τροπικών φρούτων που περιλαμβάνει νότες ανανά και μπανάνας, συνδυασμένες με αποχρώσεις κρέμας και κονιάκ. Αυτή η αρωματική ένωση έχει φυσική προέλευση και εντοπίζεται σε μανιτάρια. Οι δημιουργοί αρωμάτων συχνά προτιμούν την εργαστηριακή παραγωγή του συστατικού, δημιουργώντας μια "nature-identical" εκδοχή που εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα και συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων. Το εργαστηριακά παραγόμενο Allyl heptanoate μπορεί να προέρχεται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων ανανεώσιμων υλικών, καθιστώντας το μια πιο βιώσιμη επιλογή για τη βιομηχανία αρωμάτων.

Φυσική προέλευση

Μανιτάρια

Το ήξερες ότι

  • Παρόλο που το Allyl heptanoate βρίσκεται φυσικά σε μανιτάρια, το άρωμά του θυμίζει έντονα τροπικά φρούτα και όχι μανιτάρια, ένα παράδοξο της χημείας των αρωμάτων!
  • Το Allyl heptanoate λειτουργεί ως διπλός πράκτορας αισθήσεων, καθώς χρησιμοποιείται σε αρώματα σώματος αλλά και ως πρόσθετο γεύσης σε τρόφιμα, χαρίζοντας τις φρουτώδεις νότες του.
  • Οι αρωματοποιοί αποκαλούν το Allyl heptanoate «κλειδί σύνθεσης», καθώς γεφυρώνει αρωματικές οικογένειες, συνδέοντας φρουτώδεις και κρεμώδεις νότες αρμονικά.

CAS Αριθμός

142-19-8

Επίσης γνωστό και ως

Allyl enanthateAllyl heptoateAllyl OenanthateHeptanoic acid, 2-propenyl esterAllylheptylatAllyl heptylateHeptanoate d’allyle

Προϊόντα YUMA με το συστατικό

IFRA

Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.

Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.

Χωρίς περιορισμό

Κανονισμός & Ασφάλεια

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο για Υλικά Αρωμάτων (Research Institute for Fragrance Materials - RIFM) βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης ασφαλείας για το allyl heptanoate. Μόλις ολοκληρωθεί, η αξιολόγηση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ειδικών για την Ασφάλεια των Αρωμάτων και θα δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό μετά από αξιολόγηση από ομότιμους κριτές.