Hydrolyzed Wheat Protein
Ανάλυση Συστατικού
Τελευταία ενημέρωση: 29-05-2025
Πληρότητα πληροφοριών: 45%
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά ενδέχεται να προέρχονται από πηγές ζωικής προέλευσης (αναφέρονται μόνο για λόγους πληροφόρησης), η εταιρεία μας δεσμεύεται στη χρήση αποκλειστικά VEGAN 🌿 εναλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας.
Περιγραφή συστατικού
Η Hydrolyzed Wheat Protein είναι μια χημικά επεξεργασμένη μορφή πρωτεΐνης σιταριού, η οποία αποτελείται κυρίως από αμινοξέα (τα δομικά στοιχεία), πεπτίδια (μερικά αμινοξέα μαζί) και πρωτεΐνες (πολλά αμινοξέα μαζί). Είναι γνωστή για τις εξαιρετικές ενυδατικές και φιλμογενείς ιδιότητές της, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα και τα μαλλιά. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ερεθιστικών επιδράσεων των καθαριστικών παραγόντων σε προϊόντα καθαρισμού και σαμπουάν. Επιπλέον, προσφέρει βαθιά περιποίηση και επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά, μεταξένια και λεία. Συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της αντοχής της τρίχας.
Φυσική προέλευση
Το ήξερες ότι
- Βελτιώνει την υφή και τη δύναμη των μαλλιών, προσφέροντας ελαστικότητα και λάμψη.
- Μειώνει το πορώδες της τρίχας και την ενισχύει εκ των έσω, καθιστώντας την πιο ανθεκτική.
- Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση, ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
CAS Αριθμός
Προϊόντα YUMA με το συστατικό
IFRA
Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.
Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.