Isopropyl 2-methylbutyrate
Ανάλυση Συστατικού
Τελευταία ενημέρωση: 18-03-2025
Πληρότητα πληροφοριών: 75%
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά ενδέχεται να προέρχονται από πηγές ζωικής προέλευσης (αναφέρονται μόνο για λόγους πληροφόρησης), η εταιρεία μας δεσμεύεται στη χρήση αποκλειστικά VEGAN 🌿 εναλλακτικών για όλα τα προϊόντα μας.
Περιγραφή συστατικού
Το isopropyl 2-methylbutyrate προσφέρει ένα εξωτικό άρωμα που συνδυάζει νότες πορτοκαλιού, λάιμ και πράσινων φύλλων, θυμίζοντας τροπικά νησιά του Ειρηνικού. Στη φύση, αυτό το συστατικό εντοπίζεται σε φυσικές πηγές όπως το έλαιο φύλλων δάφνης, τα σταφύλια και τις φράουλες. Οι δημιουργοί αρωμάτων συχνά προτιμούν την εργαστηριακή δημιουργία μιας πανομοιότυπης με τη φύση εκδοχής του, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα και συμβάλλοντας στη διατήρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη. Η εργαστηριακή εκδοχή μπορεί να παραχθεί από διάφορες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων ανανεώσιμων πηγών, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα στη βιομηχανία αρωμάτων.
Φυσική προέλευση
Το ήξερες ότι
Μία μόνο εισπνοή αυτού του συστατικού μπορεί να σας μεταφέρει νοητά σε ένα ταξίδι στα τροπικά νησιά του Ειρηνικού, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε αεροπορικό εισιτήριο!
Η εργαστηριακή δημιουργία αυτού του συστατικού συμβάλλει στην προστασία των φυσικών πόρων, καθώς μειώνει την ανάγκη για εκτεταμένη συγκομιδή φυσικών πρώτων υλών.
Αυτό το εξωτικό άρωμα κρύβεται σε καθημερινά φρούτα όπως τα σταφύλια και οι φράουλες που ίσως έχετε αυτή τη στιγμή στο ψυγείο σας!
CAS Αριθμός
Επίσης γνωστό και ως
Προϊόντα YUMA με το συστατικό
IFRA
Ο IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων) είναι ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία αρωμάτων.
Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ασφαλή χρήση αρωματικών συστατικών σε καταναλωτικά προϊόντα & Θεσπίζει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη βιομηχανία αρωμάτων μέσω επιστημονικών ερευνών και δοκιμών.
Κανονισμός & Ασφάλεια
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο για Υλικά Αρωμάτων (RIFM) βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης ασφαλείας για το isopropyl 2-methylbutyrate. Μόλις ολοκληρωθεί, θα υποβληθεί σε αξιολόγηση από την Επιτροπή Ειδικών για την Ασφάλεια Αρωμάτων και θα ακολουθήσει δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό με κριτές.